ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΜΕΡΟΣ 2ο

Όποιος έχει προσπαθήσει να χτίσει ένα κατάστημα ή εργαστήριο θα έχει μια εικόνα για το τι συμβαίνει.

Για όλους τους υπόλοιπους, έχουμε φροντίσει να δείξουμε τι συμβαίνει!

Αυτή την στιγμή επικρατεί ένα μικρό χάος. Δημιουργικό μεν, χάος δε.

Γκρεμίσματα, χτισίματα, αστοχίες υλικών, καθυστερήσεις σε εργασίες, επαναπροσαρμογή των προγραμματισμένων εργασιών, πολύ προσωπική δουλειά και κούραση και φυσικά δυσκολίες.

Παρόλα αυτά στιγμές σαν αυτές μπορούν να είναι και πολύτιμες μιας και εκτιμάς αφάνταστα το πώς είναι να δουλεύεις με την οικογένεια σου. Να μοιράζεσαι τις δυσκολίες και τις καλές στιγμές, να έχεις τους ανθρώπους σου δίπλα σου να σε βοηθηθούν σε μια μεγάλη προσπάθεια και να συνειδητοποιείς πως οι δυσκολίες πολλές φορές είναι για να φέρνουν τις οικογένειες κοντά και να τις «δένουν» ακόμα περισσότερο.

Μαζί με την οικογένεια όμως, «δένουν» σιγά σιγά τα επιμέρους στοιχεία του εργαστηρίου, μεταμορφώνοντας στο βήμα βήμα σε αυτό που έχουμε στο μυαλό μας.

Τα υδραυλικά, καθώς και τα πλακάκια έχουν ξεκινήσει να τοποθετούνται και επιτέλους ο χώρος παίρνει μια αρχική μορφή! Μικρές καθημερινές νίκες σαν αυτές μας δίνουν δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές φωτογραφίες από την εξέλιξη των εργασιών. Περισσότερα σύντομα!

Οικογένεια Ατλαμάζογλου

Είμαστε μία οικογενειακή επιχείρηση που παρασκευάζει με αγάπη παραδοσιακά αλλαντικά όπως ακριβώς μάθαμε από τον παππού και τον πατέρα μας. Σε αυτό το blog δημοσιέυουμε τις γευστικές μας περιπέτειες!

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΑΚΟΜΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το Email σας δεν θα δημοσιευτεί

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΤΛΑΜΑΖΟΓΛΟΥ

H οικογένεια Ατλαμάζογλου με την εγκατάστασή της στην Νέα Καρβάλη άρχισε να δραστηριοποιείται συστηματικά με την εκτροφή βοειδών έως και το 1985.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Μπορείτε να επικοινωνήσετε για παραγγελίες στο info [@] atlamazoglou.gr και στο 2513. 316 565 Δευτέρα με Παρασκεύη από τις 09:00 έως τις 14:00

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Διεύθυνση : Νέα Καρβάλη Καβάλας
TK : 64006
Τηλέφωνο Επικοινωνίας : 2510. 316 565
Email : info [@] atlamazoglou.gr