ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑ

Αγαπητοί φίλοι και φίλες

Μετά από πολύ προετοιμασία είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχθούμε στα εγκαίνιά του εργαστηρίου μας στην Νεα Καρβάλη, την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου, Παραμονή του Αγ. Γρηγορίου.

Από τις 15:00 θα ξεκινήσουμε τις προετοιμασίες και από τις 17:00 με την βοήθεια του Chef Ταχμαζίδη Βασίλειου θα σας δώσουμε την δυνατότητα να δοκιμάσετε όχι μόνο τα προϊόντα μας, που φτιάχνονται με την μυστική συνταγή μας, αλλά και μοναδικές δημιουργίες από τον chef, που δεν θα ξανά έχετε την δυνατότητα να δοκιμάσετε.

Για αυτό λοιπόν θα ήταν μεγάλη μας χαρά να μας επισκεφθείτε και να γνωρίσετε τα προϊόντα μας αλλά και την οικογένεια μας!

Σας περιμένουμε λοιπόν στην Ν. Καρβάλη, στο στενό επι των οικοδομικών υλικών Πετρίδη για να σας φιλέψουμε!

 

 

Οικογένεια Ατλαμάζογλου

Είμαστε μία οικογενειακή επιχείρηση που παρασκευάζει με αγάπη παραδοσιακά αλλαντικά όπως ακριβώς μάθαμε από τον παππού και τον πατέρα μας. Σε αυτό το blog δημοσιέυουμε τις γευστικές μας περιπέτειες!

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΑΚΟΜΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το Email σας δεν θα δημοσιευτεί

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΤΛΑΜΑΖΟΓΛΟΥ

H οικογένεια Ατλαμάζογλου με την εγκατάστασή της στην Νέα Καρβάλη άρχισε να δραστηριοποιείται συστηματικά με την εκτροφή βοειδών έως και το 1985.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Μπορείτε να επικοινωνήσετε για παραγγελίες στο info [@] atlamazoglou.gr και στο 2513. 316 565 Δευτέρα με Παρασκεύη από τις 09:00 έως τις 14:00

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Διεύθυνση : Νέα Καρβάλη Καβάλας
TK : 64006
Τηλέφωνο Επικοινωνίας : 2510. 316 565
Email : info [@] atlamazoglou.gr