ΚΑΘΕ ΑΡΧΗ ΚΑΙ … ΔΥΣΚΟΛΗ;

Η οικογένεια μας έχει μια μεγάλη παράδοση στις ιδιαίτερες γεύσεις και συγκεκριμένα στον παραδοσιακό παστουρμά.

Όλα ξεκίνησαν από τον προπάππου μας που ήταν για την εποχή του πρωτοπόρος στην επεξεργασία και παραγωγή ενός ιδιαίτερου παστουρμά, με μοναδική γεύση.

Η συγκεκριμένη συνταγή πέρασε από γενιά σε γενιά και έφτασε μέχρι και σήμερα αναλλοίωτη στα χέρια μας. Έτσι αποφασίσαμε όχι μόνο να συνεχίσουμε την παράδοση αλλά και να την πάμε ένα βήμα παραπέρα, χτίζοντας το δικό μας εργαστήριο παραγωγής παστουρμά, στην πόλη από την οποία όλα ξεκίνησαν, δεκαετίες πριν.

Το συγκεκριμένο βήμα φυσικά δεν αποτελεί κάτι εύκολο. Χρειάζονται τεράστιες ψυχικές δυνάμεις, μεράκι και επιμονή για να χτίσουμε αυτό που έχουμε στο μυαλό μας το οποίο όχι μόνο θα πρέπει να σταθεί αντάξιο της γευστικής κληρονομίας που παραλάβαμε, αλλά θα πρέπει να εξελιχθεί και να έρθει στα πρότυπα της σημερινής εποχής.

Έχοντας λοιπόν ένα όνειρο και ένα σκοπό που ενώνει την οικογένεια μας, ξεκινήσαμε τις εργασίες δημιουργίας του χώρου παραγωγής.

Σε αυτό το blog θέλουμε να μοιραστούμε το ταξίδι μας, με όλες τις επιτυχίες αλλά και δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, όχι μόνο σαν επαγγελματίες αλλά και σαν οικογένεια που παλεύει για να κρατήσει μια παράδοση ζωντανή.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές φωτογραφίες από το ξεκίνημα των εργασιών καθώς και από το δημιουργικό …. Χάος που έχουμε να αντιμετωπίσουμε.
Η συνέχεια της περιπέτειας μας, σύντομα στις οθόνες σας!

Οικογένεια Ατλαμάζογλου

Είμαστε μία οικογενειακή επιχείρηση που παρασκευάζει με αγάπη παραδοσιακά αλλαντικά όπως ακριβώς μάθαμε από τον παππού και τον πατέρα μας. Σε αυτό το blog δημοσιέυουμε τις γευστικές μας περιπέτειες!

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΑΚΟΜΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το Email σας δεν θα δημοσιευτεί

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΤΛΑΜΑΖΟΓΛΟΥ

H οικογένεια Ατλαμάζογλου με την εγκατάστασή της στην Νέα Καρβάλη άρχισε να δραστηριοποιείται συστηματικά με την εκτροφή βοειδών έως και το 1985.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Μπορείτε να επικοινωνήσετε για παραγγελίες στο info [@] atlamazoglou.gr και στο 2513. 316 565 Δευτέρα με Παρασκεύη από τις 09:00 έως τις 14:00

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Διεύθυνση : Νέα Καρβάλη Καβάλας
TK : 64006
Τηλέφωνο Επικοινωνίας : 2510. 316 565
Email : info [@] atlamazoglou.gr